Marketing

Program Radija Korza emitira se na području na kojem živi 260 tisuća stanovnika, a stvara ga mladi i kvalitetni novinarski i voditeljski tim koji prepoznaje želje svojih slušatelja, što se očituje i u dobrim rezultatima koje postiže u istraživanjima slušanosti. Broj slušatelja u stalnom je porastu od početka emitiranja. Time Radio Korzo prati hrvatske i svjetske trendove, koji pokazuju kako su regionalne i lokalne radiopostaje najslušanije, jer svim svojim slušateljima, mogu pružiti puno neposredniju informaciju, a time svojim klijentima omogućuje da lakše, jednostavnije i preciznije dolaze do svoje ciljne publike.

Radio Korzo kroz zabavu i informiranje nudi pozitivan i konstruktivan pogled na različite aspekte života i potiče sve svoje slušatelje na kritičko promišljanje te tako okuplja, podržava i inspirira one koji dijele slične vrijednosti.

Na frekvencija 98,4MHz dio možete čuti sve o svjetskim i domaćim recentnim glazbenim zbivanjima i trendovima, ali pri tom ne zaboravljamo na stare dobre hitove (manje i veće, domaće i strane) uz koji su mnogi odrastali.

Vrijednost promocije na Radiju Korzu i vezivanje uz Radio Korzo kao prepoznatljiv brand na svom području prepoznali su i mnogi. Prepoznajte i vi!

 

KONTAKT

Radio Korzo d.o.o.

Tratinska 27

10000 Zagreb

tel: 051 561 989

fax: 051 561 982

oib: 84120276081

 

program@radiokorzo.hr

marketing@radiokorzo.hr

 

Radio Korzo cjenik od 15.09.2012

Radio Korzo cjenik produkcije spotova od 14.09.2012

Opći uvjeti poslovanja

Opći pravilnik natječaja, kvizova i igara spretnosti, brzine ili vještine

Pravilnik nagradnog natječaja – Igre brzine ili vještine – “Čisto-čišće 2021″

Opća pravila i cjenik promidžbenih usluga za Lokalne izbore 2021.

 

321